Të dhënat personale

 

Të dhënat personale do të mbesin vetëm në B4Y L.L.C dhe nuk do të përdoren për asnjë arsyje tjetër.

Ne si B4Y L.L.C besojmë që siguria e informacioneve personale të mbledhura prej klientëve, bashkëpunuesëve, dhe atyre që kanë lidhje me biznesin tonë ka një rëndesi të madhe si një përgjegjësi sociale.

Ne e implementojmë këtë marrëveshje për të siguruar udhëzimin për sigurinë, menagjimin dhe përdorimin e informacioneve personale.

 

Kthimi i produktit

 

Brenda 7 ditëve ju mund të ndërroni produktin e blerë Online me një produkt tjetër me vlerën e shpenzuar ose me ndonjë produkt tjetër me vlerë më të lartë duke shtuar diferencën në njërën nga lokalet tona që gjenden në Prishtinë, Prizren, Ferizaj dhe në Pejë.

 

Mënyrat e pagesës

 

Në bk-ks.com ju mund të bleni produkte duke kryer pagesë me CASH në pranim te produktit. Së shpejti, në bashkëpunim me bankat ju do të mund të paguani edhe me Debit ose Credit Kartelë (VISA dhe Master Card).

 

Transporti

 

Për të gjitha produktet e blera te Blukids kudo që gjindeni në Kosovë, transporti gjithmonë do të jetë falas për të gjitha blerjet mbi 50€, kurse për blerjet më të vogla paguhet transporti në vlerën 2€. Transporti organizohet nga Blukids Kosova në bashkëpunim me postën e shpejtë dhe dërgesa bëhet më së largu nga 48 orë deri në 72 orë.

 

Komunikimi

 

Para dhe pas blerjes së produktit ne ofrojmë përkrahje online brenda javës prej orës 10:00 deri 18:00.

Po ashtu ju mund të na kontaktoni përmes Viber dhe Whatsapp që gjendet në fund të faqes ku operatorët tonë ju pergjigjen për cdo lloj pytjeje ose kërkese që do të keni!

 

Shko në fillim